divendres, 27 d’abril de 2012

A Tarragona ens agraden les tapes // En Tarragona nos gustan las tapas


Per fi és divendres i avui us vull fer una proposta gastronòmica pel cap de setmana, que se surt una mica del tema bodes, però crec que val la pena. A Tarragona, com és natural, ens agrada menjar bé i des de fa una setmana anem de tapes! :)

El dijous dia 19 d’abril va començar la quarta edició del Tarragona dTapes, un certamen gastronòmic en què participen 38 restaurants de la ciutat que ofereixen cadascú una tapa diferent. Algunes us asseguro que són espectaculars! A més, la gràcia no està només en anar tastant tapes, si no que els carrers de la ciutat s’omplen de gent que van de restaurant en restaurant fent ruta.

El preu de cada tapa és de 2,5 euros amb beguda inclosa (cervesa, refresc, aigua, vi... el que vulgueu!). El més divertit és fer-se amb un “tapòdrom”, una mena de guia de totes les tapes, i anar aconseguint segells. Si completes la ruta reps un lot de regals valorat en més de 60 euros.

Us garanteixo que us ho passareu molt bé i en funció del que aneu demanant per beure a la tercera o quarta tapa ja riureu una mica més del compte perquè les begudes són generoses!

El primer dia en què es va posar en marxa aquesta quarta edició vaig tenir l’oportunitat de fer una mica de ruta amb alguns companys periodistes i algunes de les tapes eren exquisides! Teniu temps fins el diumenge 6 de maig, així que si algun dia d’aquest pont no sabeu ben bé que fer, ja ho sabeu: veniu al Tarragona dTapes!

Us deixo unes quantes fotografies de la fotògrafa Cristina Aguilar, de la qual sentireu a parlar sovint perquè treballem juntes, fa fotos de bodes i anirem juntes a la BBW.


Les imatges són propietat de Cristina Aguilar i tenen copyright, així que si les voleu fer servir demaneu-nos permís, si us plau.

Us animeu a venir a Tarragona per anar dTapes? 


Por fin es viernes y hoy os quiero hacer una propuesta gastronómica para el fin de semana, que se sale un poco del tema bodas, pero creo que vale la pena. En Tarragona, como es natural, nos gusta comer bien y desde hace una semana vamos de tapas! :)

El jueves día 19 de abril comenzó la cuarta edición del Tarragona dTapes, un certamen gastronómico en el que participan 38 restaurantes de la ciudad que ofrecen cada uno una tapa diferente. ¡Algunas os aseguro que son espectaculares! Además, la gracia no está sólo en ir probando tapas, si no que las calles se llenan de gente que van de restaurante en restaurante haciendo ruta.

El precio de cada tapa es de 2,5 euros con bebida incluida (cerveza, refresco, agua, vino... ¡lo que queráis!). Lo más divertido es hacerse con un "tapódromo", una especie de guía de todas las tapas, e ir consiguiendo sellos. Si completas la ruta recibes un lote de regalos valorado en más de 60 euros.

Os garantizo que os lo pasaréis muy bien y en función de lo que vayáis pidiendo para beber a la tercera o cuarta tapa ya reiréis un poco más de la cuenta porque las bebidas son generosas! 

El primer día que se puso en marcha esta cuarta edición tuve la oportunidad de hacer un poco de ruta con algunos compañeros periodistas y algunas de las tapas eran exquisitas! Tenéis tiempo hasta el domingo 6 de mayo, así que si algún día de este puente no sabéis que hacer, ya lo sabéis: venid al Tarragona dTapes! 

Os dejo unas cuantas fotos de la fotógrafa Cristina Aguilar, de la que oiréis hablar a menudo porque trabajamos juntas, hace fotos de bodas e iremos juntas a la BBW. 

Las imágenes son propiedad de Cristina Aguilar, así que si las queréis utilizar pedidnos permiso, por favor. 

¿Os animáis a venir a Tarragona para ir dTapes?

1 comentari:

  1. Alucinante!. Qué aspecto tienen estas tapas!.
    Espero poder disfrutarlas estos días.
    Además, en las fotos, (estupendas por cierto), gente conocida... mi carpintero!.
    Mr. Shoes.

    ResponElimina