dilluns, 2 d’abril de 2012

La ciutat de l'amor


Divendres vaig fer campana i per primera vegada no vaig publicar... Em vaig sentir culpable, però és que mentre dijous una part del país estava en vaga jo entrava a treballar a les nou del matí i plegava a les onze de la nit... I no va ser una dia precisament tranquil. Vam haver d’esquivar pedres, de córrer darrere dels antisistema i els Mossos d’Esquadra, ens van amenaçar... Vaja, coses d’allò més normals! ;) Suposo que ara entendreu perquè divendres necessitava desconnectar de tot i vaig saltar-me l’actualització...

Però avui ja torna a ser dilluns i per agafar amb ànims una setmana que serà més curta del que és habitual, us proposo una escapadeta a París! Jo hi he estat un parell de vegades i és una ciutat molt recomanable, això sí, molt cansada... No te l’acabes mai! Però per un viatge de noces crec que és perfecta! Per alguna cosa diuen que és la ciutat de l’amor, no? A banda, popularment també se la coneix com la Ciutat de la Llum. El motiu? Va ser la primera ciutat del món en posar llum elèctrica als carrers i als edificis més importants, un fet que va causar una gran admiració arreu.


Si us agrada anar de museus, París és la vostra ciutat. N’hi ha una infinitat, tot i que el més visitat és el Musée du Louvre que té un fons amb prop de 300.000 peces, però només n’hi ha 35.000 d’exposades.


Si us agraden les compres, París també és la vostra ciutat. A la famosa avinguda dels Champs-Élyseés hi trobareu les boutiques més exclusives i de totes les marques possibles, això sí, més val que porteu la cartera ben carregada!

I si simplement us agrada passejar, perdeu-vos per París! A cada raconet hi trobareu una cafeteria amb encant, una església o, fins i tot, un gran cementiri (Pere Lachaise) on els mateixos parisins hi van a passejar com si fos un parc!

Les fotografies d’avui les vaig fer durant un viatge el juny del 2010. Si les voleu fer servir us agrairia que m’ho comentéssiu.


A banda, a pocs quilòmetres de la ciutat hi ha Disneyland París, una cita ineludible si, com jo, sou uns fans de tot el que surt de la factoria Disney, encara que si no us agrada Disney, però sí els parcs temàtics, aquest és una meravella!


Per acabar us deixo amb algunes imatges de bodes que s’han celebrat a París. Qui pogués...

Thumbnail of Life
Joanne Spencer
BelleBride
Style Me Pretty
Style Me Pretty

No us sembla una ciutat meravellosa? Hi heu estat mai a París? 


El viernes hice campana y por primera vez no publiqué post... Me sentí culpable, pero es que cuando el jueves una parte del país estaba en huelga yo entraba a trabajar a las nueve de la mañana y salía a las once de la noche... Y no fue una día precisamente tranquilo. Tuvimos que sortear piedras, correr detrás de los antisistema y los Mossos de Esquadra, nos amenazaron... Vaya, cosas de lo más normal! ;) Supongo que ahora entenderéis porque el viernes necesitaba desconectar de todo y me salté la actualización... 

Pero hoy ya vuelve a ser lunes y para coger con ánimos una semana que será más corta de lo habitual, os propongo una escapadita a París! Yo he estado un par de veces y es una ciudad muy recomendable, eso sí, muy cansada... ¡No te la acabas nunca! ¡Pero para un viaje de bodas creo que es perfecta! Por algo dicen que es la ciudad del amor, ¿no? Además, popularmente también se la conoce como la Ciudad de la Luz. ¿El motivo? Fue la primera ciudad del mundo en poner luz eléctrica en las calles y los edificios más importantes, un hecho que causó una gran admiración por todas partes. 

Si os gusta ir de museos, París es vuestra ciudad. Hay una infinidad, aunque el más visitado es el Musée du Louvre que tiene un fondo con cerca de 300.000 piezas, pero sólo hay 35.000 de expuestas.

Si os gustan las compras, París también es vuestra ciudad. En la famosa avenida de los Campos Elíseos encontraréis las boutiques más exclusivas y de todas las marcas posibles, eso sí, ¡más vale que llevéis la cartera bien llena!

Y si simplemente os gusta pasear, ¡perdeos por París! En cada rincón encontraréis una cafetería con encanto, una iglesia o, incluso, ¡un gran cementerio (Pedro Lachaise) donde los mismos parisinos van a pasear como si fuera un parque!

Las fotografías de hoy las hice durante un viaje en junio de 2010. Si las queréis utilizar os agradecería que me lo comentarais.

Además, a pocos kilómetros de la ciudad está Disneyland París, una cita ineludible si, como yo, sois unos fans de todo lo que sale de la factoría Disney, aunque si no te gusta Disney, pero sí los parques temáticos, ¡este es una maravilla! 

Para terminar os dejo con algunas imágenes de bodas que se han celebrado en París. Quién pudiera...

¿No os parece una ciudad maravillosa? ¿Habéis estado nunca en París?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada