dilluns, 23 d’abril de 2012

Feliç dia dels enamorats! // ¡Feliz día de los enamorados!

Avui és Sant Jordi.  

Si algú em fes escollir quin és el meu dia preferit de l’any no tindria cap mena de dubte. El 23 d’abril, Sant Jordi. 

Avui és aquell dia de l’any en què hi ha més ambient festiu que mai pel carrer sense que, paradoxalment, sigui festiu. El dia en què, tot i celebrar una de les festes més boniques, mai hi ha dinar familiar. Aquell dia en què els nois regalen roses a les noies i les noies regalen llibres als nois (també s’accepta que els nois regalin llibres a les noies, eh?). En definitiva, el dia dels enamorats de veritat. Res de Sant Valentí, ni històries heretades dels Estats Units. 

M’encanta despertar-me i trobar-me una rosa que em fa companyia al coixí (l’any passat va ser així) o haver d’esperar tot el dia a què t’arribi la rosa a casa davant d’una cara de cansament incomparable, però que tot i això et regala un somriure perquè, simplement, avui és Sant Jordi (així és com deurà ser enguany). I també m’encanta que el meu pare no només se’n recordi de la mare i també li regali una rosa a “la seva nena”.

Avui no podia parlar-vos de viatges com tots els dilluns perquè avui és Sant Jordi. Perquè aquest bloc està ple d’imatges i mostres d’amor i avui és el dia en què els catalans demostrem que estem enamorats. 

Regaleu molts llibres, rebeu alguna que altra rosa i gaudiu de la millor festa del món! 


Feliç dia de Sant Jordi a tothom!


Hoy es Sant Jordi. 

Si alguien me hiciera escoger cuál es mi día preferido del año no tendría ninguna duda. El 23 de abril, Sant Jordi.  

Hoy es ese día del año en que hay más ambiente festivo que nunca por la calle sin que, paradójicamente, sea festivo. El día en que, a pesar de celebrar una de las fiestas más bonitas, nunca hay comida familiar. Aquel día en que los chicos regalan rosas a las chicas y las chicas regalan libros a los chicos (también se acepta que los chicos regalen libros a las chicas, ¿eh?). En definitiva, el día de los enamorados de verdad. Nada de San Valentín, ni historias heredadas de los Estados Unidos. 

Me encanta despertarme y encontrarme una rosa que me hace compañía en la almohada (el año pasado fue así) o tener que esperar todo el día para que te llegue la rosa a casa ante una cara de cansancio incomparable, pero que sin embargo te regala una sonrisa porque, simplemente, hoy es Sant Jordi (así es como deberá ser este año). Y también me encanta que mi padre no sólo se acuerde de mi madre y también le regale una rosa a "su niña". 

Hoy no podía hablaros de viajes como todos los lunes porque hoy es Sant Jordi. Porque este blog está lleno de imágenes y muestras de amor y hoy es el día en que los catalanes demostramos que estamos enamorados. 

¡Regalad muchos libros, recibid alguna que otra rosa y disfrutad de la mejor fiesta del mundo! 

¡Feliz día de Sant Jordi a todos!

3 comentaris:

 1. Que bonito nena, disfruta mucho de tu día y espero que esa rosa ya haya estado en la almohada o llegue esta noche te haga sacar una sonrisa a tus labios.

  Besitos! ¡¡Feliz Día!

  ResponElimina
  Respostes
  1. La rosa llegó tardísimo, pero llegó! :)
   Espero que tu también pasaras un buen día!
   Besos!

   Elimina
 2. A mi una rosa blanca. A mediodia y de parte de los dos hombres de mi vida. Con besos incorporados.
  ¿Se puede pedir más?.¡Qué felicidad!
  Mr. Shoes.

  ResponElimina