divendres, 9 de març de 2012

Una boda de pel·lícula al Carib


Vam començar la setmana de lluna de mel a Hawaii i he decidit acabar-la amb una boda al Carib. Aquests dies m’ha agafat per buscar coses paradisíaques... 

Us vull ensenyar un vídeo de boda d’aquells que tant m’agraden a mi, que són de tot menys el que normalment tenim entès en aquest país com a vídeo de boda. Són petites pel·lícules que narren una història preciosa que aconsegueix que t’emocionis amb els protagonistes.

Probablement no totes les butxaques es poden permetre una celebració d’aquest tipus (us asseguro que jo no puc), però deixant a banda el que pot costar o no, l’escenari és preciós i els detalls de la tota boda són increïbles. Aquesta meravella de vídeo fet per la productora britànica Minty Slippers explica la setmana que van passar a l’illa de Saint Martin, al nord del Carib, les famílies de la Jessica i l’Andrew i acaba mostrant la seva meravellosa boda. 


Us recomano que visiteu la pàgina de la gent de Minty Slippers. Els seus vídeos són espectaculars!

Us agradaria casar-vos al Carib? Us agraden aquests vídeos que són com petites pel·lícules?


Empezamos la semana de luna de miel en Hawaii y he decidido acabarla con una boda en el Caribe. Estos días me ha cogido por buscar cosas paradisíacas... 

Os quiero enseñar un vídeo de boda de aquellos que tanto me gustan, que son de todo menos lo que normalmente tenemos entendido en este país como vídeo de boda. Son pequeñas películas que narran una historia preciosa que consigue que te emociones con los protagonistas. 

Probablemente no todos los bolsillos se pueden permitir una celebración de este tipo (os aseguro que yo no puedo), pero dejando aparte lo que puede costar o no, el escenario es precioso y los detalles de la toda boda son increíbles. Esta maravilla de vídeo realizado por la productora británica Minty Slippers explica la semana que pasaron en la isla de Saint Martin, al norte del Caribe, las familias de Jessica y Andrew y acaba mostrando su maravillosa boda. 

Os recomiendo que visitéis la página de la gente de Minty Slippers. ¡Sus vídeos son espectaculares!

¿Os gustaría casaros en el Caribe? ¿Os gustan estos videos que son como pequeñas películas?

2 comentaris:

  1. Aquests vídeos són una gran idea. Estic segur que s'acabarà important a casa nostra. És com tenir "la pel·lícula" de la teva boda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Abans de ser un cineasta frustat sempre pots dedicar-te a això, no? ;)

      Elimina