dijous, 15 de març de 2012

Plantilles per decorar la vostra boda


Si us caseu enguany i encara no sabeu com seran els vostres números de taula ni com fareu les targetes amb els noms dels vostres convidats, avui us porto una proposta que us pot estalviar pensar més i, sobretot, us pot estalviar feina.
 
He trobat unes plantilles amb diverses combinacions de colors que podreu acabar de personalitzar, però que poden quedar molt elegants en la vostra celebració.

En cada plantilla hi ha inclosos els números de taula de l’u al deu, la plantilla per fer les minutes del menú i també per fer etiquetes d’agraïment pels regals. I si se us acut alguna altra manera de donar-los-hi utilitat, vosaltres mateixos!

L’elaboració d’aquestes plantilles és el resultats d’una col·laboració entre Marry You Me i la dissenyadora Cambria Evans.

Aquí us podeu descarregar la plantilla amb tonalitats verdes.


Aquí us podeu descarregar la plantilla amb tonalitats taronges.


Aquí us podeu descarregar la plantilla amb tonalitats grogues.


I, finalment, aquí us podeu descarregar la plantilla amb tonalitats blaves.Us agraden aquests models? Com faríeu els vostres números de taula?


Si os casáis este año y aún no sabéis cómo serán vuestros números de mesa, ni como haréis las tarjetas con los nombres de vuestros invitados, hoy os traigo una propuesta que puede ahorraros pensar más y, sobre todo, puede ahorraros trabajo. 

He encontrado unas plantillas con varias combinaciones de colores que podéis acabar de personalizar, pero que pueden quedar muy elegantes en vuestra celebración. 

En cada plantilla hay incluidos los números de mesa del uno al diez, la plantilla para hacer las minutas del menú y también para hacer etiquetas de agradecimiento por los regalos. Y si se os ocurre alguna otra manera de darles a ellos utilidad, ¡vosotros mismos!

La elaboración de estas plantillas es el resultado de una colaboración entre Marry You Me y la diseñadora Cambria Evans. 

Aquí os podéis descargar la plantilla con tonalidades verdes. 

Aquí os podéis descargar la plantilla con tonalidades naranjas.

Aquí os podéis descargar la plantilla con tonalidades amarillas. 

Y, finalmente, aquí os podéis descargar la plantilla con tonalidades azules. 

¿Os gustan estos modelos? ¡Como harías vuestros números de mesa?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada