divendres, 2 de març de 2012

Les pomes també decoren

Per acabar la setmana, avui us porto una idea de decoració per les taules del banquet. És una tendència que s’està posant bastant de moda i que trobo molt original sobretot per a bodes campestres o per a celebracions a l’aire lliure.

Habitualment estem acostumats a que els centres de taula siguin de flors, però perquè no fer-los amb fruita? Crec que no se m’hagués acudit mai, però he descobert que les pomes són un element molt bonic i original per presidir les taules d’un casament.

My Crafty Home-Life
Beyond Drapery

També podeu optar per barrejar les pomes amb algunes flors...

Bollea
Classic Creations
Style Me Pretty

Fins i tot, tota la celebració pot girar al voltant d’aquesta fruita fent-la servir per decorar l’indret on se celebra la cerimònia, les cadires del nuvi i la núvia al lloc del banquet, com a organitzadors de taules...

My Wedding

I ja sé que fins ara només he parlat de pomes, però no em digueu que la idea de barrejar centres de taula fets amb pomes amb un pastís decorat amb mandarines, llimones i taronges no és genial?

Unique Beach Wedding
  
Us agraden aquests centres de taula? Decoraríeu la vostra boda a base de fruites?

Bon cap de setmana!


Para terminar la semana, hoy os traigo una idea de decoración para las mesas del banquete. Es una tendencia que se está poniendo bastante de moda y que encuentro muy original, sobre todo para bodas campestres o para celebraciones al aire libre. 

Habitualmente estamos acostumbrados a que los centros de mesa sean de flores, ¿pero porque no hacerlos con fruta? Creo que no se me hubiera ocurrido nunca, pero he descubierto que las manzanas son un elemento muy bonito y original para presidir las mesas de una boda. 

También se puede optar por mezclar las manzanas con algunas flores...

Incluso, toda la celebración puede girar en torno a esta fruta utilizándola para decorar el lugar donde se celebra la ceremonia, las sillas del novio y la novia en el lugar del banquete, como organizadores de mesas...

Y ya sé que hasta ahora sólo he hablado de manzanas, ¿pero no me digáis que la idea de mezclar centros de mesa hechos con manzanas con un pastel decorado con mandarinas, limones y naranjas no es genial

¿Os gustan estos centros de mesa? ¿Decoraríais vuestra boda a base de frutas?  

¡Buen fin de semana!     

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada