dimecres, 7 de març de 2012

La Sposa 2013 aposta per les princeses


Durant moltes temporades el rei de les bodes ha estat l’escot paraula d’honor, però sembla que (per fi!) aquesta hegemonia està començant a canviar! Barcelona va acollir dilluns la presentació d’alguns models de la col·lecció 2013 de la marca La Sposa, pertanyent a Pronovias Fashion Group, i tot i que s’hi van poder veure models de tot tipus sembla que les núvies a partir d’ara tindran més varietat a l’hora d’escollir un vestit amb tirants o continuar amb els ja clàssics paraula d’honor.

Això sí, el tall sirena i les cintures ben marcades sembla que s’imposen de cara a la temporada vinent, encara que els volants vaporosos i les superposicions de teixits també comencen a guanyar terreny per donar als vestits un aire més de princesa.

Bodaclick
Bodaclick
Bodaclick
Bodaclick
Bodaclick
Bodaclick
Bodaclick
Bodaclick
Bodaclick
Bodaclick

Alguns dels dissenys que més m’han sorprès són aquests dos que va vestir la l’exmiss Espanya Helen Lindes. Un amb butxaques i l’altre amb una sensual obertura lateral per lluir cames.

Bodaclick
Bodaclick

Encara que no són models gaire del meu estil i possiblement no em casaria amb cap d’elles, si n’he d’escollir un em quedo amb aquest de tall asimètric i amb faldilla recta.

Bodaclick

Què us semblen els models que comencen a veure’s de cara al 2013? Amb quin us quedeu d’aquesta presentació de La Sposa?


Durante muchas temporadas el rey de las bodas ha sido el escote palabra de honor, ¡pero parece que (¡por fin!) esa hegemonía está empezando a cambiar! Barcelona acogió el lunes la presentación de algunos modelos de la colección 2013 de la marca La Sposa, perteneciente a Pronovias Fashion Group, y aunque se pudieron ver modelos de todo tipo parece que las novias a partir de ahora tendrán más variedad a la hora de escoger un vestido con tirantes o seguir con los ya clásicos palabra de honor. 

Eso sí, el corte sirena y las cinturas bien marcadas parece que se imponen para la próxima temporada, aunque los volantes vaporosos y las superposiciones de tejidos también empiezan a ganar terreno para dar a los vestidos un aire más de princesa. 

Algunos de los diseños que más me han sorprendido son estos dos que vistió la ex miss España Helen Lindes. Uno con bolsillos y el otro con una sensual abertura lateral para lucir piernas.

Aunque no son modelos muy de mi estilo y posiblemente no me casaría con ninguno de ellos, si tengo que elegir uno, me quedo con este de corte asimétrico y con falda recta.

¿Qué os parecen los modelos que empiezan a verse para el 2013? ¿Con cuál os quedáis de esta presentación de La Sposa?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada