dilluns, 5 de març de 2012

El paradís del Pacífic: Hawaii


Comencem una nova setmana i de nou és Monday Travel! Avui he tornat a escollir una destinació de costa, platja i relax... Hawaii!

Crec que és el somni de molta gent estar descansant en una d’aquelles platges d’aigua cristal·lina. A nosaltres ens cau una mica lluny, a l’altra punta del món (mai més ben dit), però veient aquestes imatges em convenço sola que val la pena aguantar la infinitat d’hores d’avió que costa arribar-hi. A vosaltres no us passa?  

Hawaii és un estat dels Estats Units i està compost per un total de vuit illes: Oahu (on hi ha la capital, Honolulu), Hawaii, Maui, Kaua`i, Lana`i, Moloka`i, Kaho`olawe i Ni`ihau. Totes elles es van formar a partir de l’erupció de volcans submarins i en alguna de les illes, les que es van formar més recentment, encara s’hi poden trobar volcans actius. El que més activitat registra (és un dels més actius del món) és el Kilauea, situat a l’illa de Hawaii.

Lindos Viajes
Lindos Viajes
Lindos Viajes
Lindos Viajes
  
A part de ser una destinació ideal per una lluna de mel, crec que les platges de Hawaii, o també els seus exuberants paisatges naturals, són un dels llocs més idíl·lics del món per casar-se. Si per alguna d’aquelles casualitats us animeu a casar-vos a Hawaii, tingueu en compte que no és gaire complicat. Només heu d’adquirir una llicència per legalitzar el matrimoni (no són gaire cares), l’únic que el procés burocràtic per sol·licitar-la l’haureu de començar com a mínim un parell de mesos abans de la data escollida. A banda, només us demanaran el certificat de naixement. És curiós que no et posin cap problema encara que siguis de fora dels Estats Units o, fins i tot, permeten casaments entre cosins o entre familiars més propers.

Bridal Dream Hawaii
Hawaii Weddings
Hawaii Weddings

Si amb tots aquests motius i aquestes meravelloses imatges encara no en teniu prou per agafar un avió i plantar-vos a Hawaii, us dono una altra raó. Si sou un dels milions de fans que té la sèrie Lost (Perdidos) heu de saber que bona part de la sèrie es va filmar a l’illa de Oahu (avui en dia ja se la coneix popularment com l’illa de Lost). Fins i tot, s’organitzen excursions guiades per visitar alguns dels indrets on es van rodar algunes de les escenes més emblemàtiques!

Lostpedia

Aniríeu a Hawaii de lluna de mel? Us hi casaríeu? No són una meravella aquests paisatges?


Empezamos una nueva semana y de nuevo es Monday Travel! Hoy he vuelto a elegir un destino de costa, playa y relax... Hawaii! 

Creo que es el sueño de mucha gente estar descansando en una de esas playas de agua cristalina. A nosotros nos cae un poco lejos, en la otra punta del mundo (nunca mejor dicho), pero viendo estas imágenes me convenzo sola que vale la pena aguantar la infinidad de horas de avión que cuesta llegar. ¿A vosotros no os pasa?

Hawaii es un estado de Estados Unidos y está compuesto por un total de ocho islas: Oahu (donde está la capital, Honolulu), Hawaii, Maui, Kauai`y, Lana`y, Moloko`y, Kaho`olawe y Ni`ihau. Todas ellas se formaron a partir de la erupción de volcanes submarinos y en alguna de las islas, las que se formaron más recientemente, aún se pueden encontrar volcanes activos. El que más actividad registra (es uno de los más activos del mundo) es el Kilauea, situado en la isla de Hawai. 

Aparte de ser un destino ideal para una luna de miel, creo que las playas de Hawaii, o también sus exuberantes paisajes naturales, son uno de los lugares más idílicos del mundo para casarse. Si por alguna de aquellas casualidades os animéis a casaros en Hawaii, tened en cuenta que no es muy complicado. Sólo tenéis que adquirir una licencia para legalizar el matrimonio (no son muy caras), lo único que el proceso burocrático para solicitarla tendréis que empezarlo como mínimo un par de meses antes de la fecha elegida. Además, sólo se os pedirá el certificado de nacimiento. Es curioso que no te pongan ningún problema aunque seas de fuera de Estados Unidos o, incluso, permiten las bodas entre primos o entre familiares más cercanos. 

Si con todos estos motivos y estas maravillosas imágenes aún no tenéis bastante para coger un avión y plantaros en Hawaii, os doy otra razón. Si sois uno de los millones de fans que tiene la serie Lost (Perdidos) debeis saber que buena parte de la serie se filmó en la isla de Oahu (hoy en día ya se la conoce popularmente como la isla de Lost). Incluso se organizan excursiones guiadas para visitar algunos de los lugares donde se rodaron algunas de las escenas más emblemáticas! 

¿Iríais a Hawai de luna de miel? ¿Os casaríais allí? ¿No son una maravilla estos paisajes?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada