dimecres, 28 de març de 2012

Diamants per decorar una boda texana


Cada dia veig infinitat d’imatges de bodes i més bodes. N’hi ha que les descartes pel simple fet que no t’agrada la combinació de colors escollida, perquè trobes inadequat el vestit de la núvia o, simplement, perquè no té "allò" que a tu t’agrada.

Per avui he escollit una boda que em va encantar. No sé quin va ser el motiu perquè tampoc té res molt diferent que destaqui sobre les altres, simplement em va enamorar. Potser és la combinació de tonalitats morades, vermelles i roses, que la parella sembla simpàtica... No ho sé, jutgeu vosaltres mateixos sobre si aquesta boda us transmet també a vosaltres aquesta sensació de "m’encanta!". 


Aquesta boda es va celebrar el passat mes de desembre a Georgetown (Texas). La núvia és una enamorada de les joies i els diamants per això va escollir diverses peces antigues i diamants d’imitació per fer el seu ram i també per decorar alguna part del seu vestit, del pastís i dels vestits de les dames d’honor. Les fotografies de la boda són de Krystle Akin Photography.


Què us ha semblat? Us agraden aquesta combinació de colors per una boda? I el ram no és espectacular i molt original?


Cada día veo infinidad de imágenes de bodas y más bodas. Las hay que las descartas por el simple hecho de que no te gusta la combinación de colores elegida, porque encuentras inadecuado el vestido de la novia o, simplemente, porque no tiene "eso" que a ti te gusta.  

Para hoy he escogido una boda que me encantó. No sé cuál fue el motivo, porque tampoco tiene nada muy diferente que destaque sobre las demás, simplemente me enamoró. Quizás es la combinación de tonalidades moradas, rojas y rosas, que la pareja parece simpática... No lo sé, juzgad vosotros mismos sobre si esta boda os transmite también a vosotros esa sensación de "me encanta".  

Esta boda se celebró el pasado mes de diciembre en Georgetown (Texas). La novia es una enamorada de las joyas y los diamantes por eso escogió varias piezas antiguas y diamantes de imitación para hacer su ramo y también para decorar alguna parte de su vestido, del pastel y los vestidos de las damas de honor. Las fotografías de la boda son de Krystle Akin Photography.  

Qué os ha parecido? ¿Os gusta esta combinación de colores para una boda? ¿Y el ramo no es espectacular y muy original?

3 comentaris:

  1. Hola, acabamos de aterrizar en tu blog y nos encanta!!! ¿te apetece que nos sigamos?Bruna presenta su colección de broches, tocados, diademas para novias, damas de honor, invitadas... http://tiendabruna.blogspot.com
    www.tiendabruna.com

    ResponElimina
  2. Últimamente estos bouquets rígidos de pedrería parece que están bastante de moda en las bodas americanas, particularmente prefiero los naturales, pero la combinación de colores es muy original!

    ResponElimina