dijous, 8 de març de 2012

Decoració amb pots de vidre DIY


Moltes vegades quan ens ve al cap la decoració d’una boda sempre pensem amb les flors, en què tots els espais tinguin flors, però omplir tota una església o tot el lloc on se celebra la cerimònia de flors naturals pot fer desbordar el pressupost.

Per això avui us porto un DIY molt senzill, low cost i que dóna molt bon resultat. Es tracta d’agafar pots de vidre, omplir-los vosaltres mateixos de flors (també s’hi poden posar espelmes) i posar-los allà on més us agradi. És un sistema barat, ràpid i, a banda, també es pot personalitzar amb la temàtica de colors o l’estil que hagueu escollit per la vostra boda. A banda, pot quedar molt vistós per decorar una boda rústica o que se celebra a l’aire lliure.

Etsy

Com us deia només necessitareu pots de vidre, poden ser de diferents mides i formes, els de les conserves serveixen (això sí, netegeu-los bé); filferro; alicates de punta fina; cintes de ràfia o el que vulgueu per decorar i tisores. Per omplir els pots poden decantar-vos per les espelmes, les flors seques o les naturals (si ho prepareu molt dies abans de la cerimònia tingueu en compte que es poden pansir), però també podeu posar en els pots pedres de riu, sal per decorar, petxines... Imaginació al poder! 

Intimate Wedding

Primer pas. S’ha de calcular la quantitat de filferro o de cinta que es necessita per crear una ansa pel pot. Heu de fer un parell de voltes, com a mínim, a la vora del pot i deixar un tros de cinta o de filferro que sobri per fer-hi un nus ben fort. A continuació talleu la cinta o el filferro necessari, en funció de la longitud que vulgueu que tingui l’ansa, i lligueu cada punta a cada banda del pot amb la cinta o el filferro que ja heu col·locat a la vora del pot.  

Una altra alternativa més fàcil en el cas que feu servir cinta, és enganxar-la amb cola ben potent a la part inferior del pot i pels costats, fent un llaç a dalt de tot per tancar l’ansa.

Segon pas. Un cop col·locada l’ansa és hora de decorar i com us he dit abans... Imaginació al poder!

Us deixo amb algunes imatges per si voleu agafar idees.

And they called her Minimoo
Country Bouquets
De manualidades
Etsy
Moore Minutes
Not just a housewife

 Què us semblen aquests pots de vidre amb flors o espelmes per decorar? Us atreviríeu a fer-los? 


Muchas veces cuando nos viene a la cabeza la decoración de una boda siempre pensamos con las flores, en que todos los espacios tengan flores, pero llenar toda una iglesia o todo el lugar donde se celebra la ceremonia de flores naturales puede hacer desbordar el presupuesto.

Por eso hoy os traigo un DIY muy sencillo, low cost y muy vistoso. Se trata de coger botes de vidrio, llenarlos vosotros mismos de flores (también se pueden poner velas) y ponerlos allí donde más os guste. Es un sistema barato, rápido y, además, también se puede personalizar con la temática de colores o el estilo que hayáis elegido para vuestra boda. Además, puede quedar muy bonito para decorar una boda rústica o que se celebra al aire libre.

Como os decía sólo necesitaréis botes de vidrio, pueden ser de diferentes tamaños y formas, los de las conservas sirven (eso sí, limpiarlos bien); alambre; alicates de punta fina; cintas de rafia, o lo que queráis para decorar, y tijeras. Para llenar los botes podéis decantaros por las velas, las flores secas o las naturales (si lo preparáis con antelación tened en cuenta que pueden marchitarse), pero también podéis poner en los botes piedras de río, sal para decorar, conchas... ¡Imaginación al poder!

Primer paso. Se calculará la cantidad de alambre o de cinta que se necesita para crear un asa por bote. Tenéis que hacer un par de vueltas, como mínimo, al borde del bote y dejar un trozo de cinta o de alambre que sobre para hacer un nudo bien fuerte. A continuación cortar la cinta o el alambre necesario, en función de la longitud que deseéis que tenga el asa, y atar cada punta a cada lado del bote con la cinta o el alambre que ya está colocado al borde del bote.

Otra alternativa más fácil, en el caso de que utilicéis cinta, es pegarla con cola muy potente en la parte inferior del bote y por los lados, haciendo un lazo en lo alto para cerrar el asa.

Segundo paso. Una vez colocada el asa es hora de decorar y como os he dicho antes... ¡Imaginación al poder!

Os dejo con algunas imágenes por si queréis coger ideas.

¿Qué os parecen estos botes de cristal con flores o velas para decorar? ¿Te atreves a hacerlos?

2 comentaris:

 1. M'encanten totes les idees amb pots de vidre, i per a casaments queden genial! Jo en tinc una bona col·lecció a casa, tots els que m'agraden els guardo!

  ResponElimina
 2. A mi me gustan mucho los frasco con flores, por poco dinero...para una boda en el campo me parece genial!!!
  Muchas gracias por el comentario!!
  jajaj a nadie le gusta los clásicos...joo a mi antes no me gustaban, pero esas espaldas me encantan, los escote en V quedan genial, y estilizan mucho!!
  un besoteee

  ResponElimina