dilluns, 19 de març de 2012

De viatge a l’altra punta del món: Nova Zelanda


Comença una nova setmana i com no podia ser d’una altra manera toca Monday Travel! Per avui he escollit una destinació que ens cau molt i molt lluny, però només els seus paisatges ja compensem amb escreix les nombroses hores que t’has de passar tancat en un avió per arribar-hi. Estic parlant de Nova Zelanda!

El país té fama internacional per la bellesa del seu entorn natural i per les múltiples activitats que ofereix a aquells que busquen aventures i emocions fortes. Situat a més de 2.000 quilòmetres al sud-est d’Austràlia, al mar de Tasmània, el país està format per dues grans illes i un gran nombre d’illes menors.

18Dao

L’Illa del Nord té un clima més càlid i un paisatge força diferent a l’Illa del Sud. Al centre de l’illa hi ha el volcà Ruapehu, que està envoltat per les ciutats de Taupo i Rotorua, on hi ha uns llacs espectaculars; una mica més al nord hi ha la regió de Bay of Plenty, on hi ha les millors platges; i al sud-est hi ha el volcà Taranaki. En aquesta illa és on hi ha també les ciutats d’Auckland i Wellington, la capital del país.

Pel que fa a l’Illa del Sud, al nord s’hi troben les ciutats de Picton i Nelson, dos indrets de postal, que estan rodejades per infinitat de parcs naturals. Més al sud hi ha Blemheim i Kaikoura, uns dels millors indrets del món per veure balenes, però també són les ciutats que marquen l’inici d’una gran serralada que s’allarga fins al sud de l’illa. També hi ha la ciutat de Milford Sound, conegut pels altíssims fiords que entren mar endins amb desenes de cascades que cauen directament al mar. 

Un indret pels enamorats de la natura, però també pels aventurers, perquè com us deia són molts els llocs de Nova Zelanda on podreu fer trekking, escalada, puenting... Us deixo amb unes quantes imatges perquè vegeu amb els vostres propis ulls de que us estic parlant.

Lleons marins a Auckland (via Wallpaper-s)
Waimakariri River Valley, Arthurs Pass National Park (via Picture4u)
Auckland (via Picture4u)
Cannibal Bay, South Island (via Picture4u)
Heart Lake (via Picture4u)
Mitre Peak, Milford Sound (via Picture4u)
Mount Cook (via Picture4u)
Mount Sefton (via Picture4u)
Mount Taranaki (via Picture4u)
Sea Stack i el Mount Taranaki de fons (via Picture4u)

Poder fer-se les fotografies de la  boda amb aquests paisatges de fons... No hase falta desir nada más!   

Baysider
Wedding Photos
Neil Cowley
Neil Cowley

Heu estat a Nova Zelanda? Hi aniríeu de lluna de mel?


Comienza una nueva semana y como no podía ser de otra forma toca Monday Travel! Para hoy he elegido un destino que nos cae muy, muy lejos, pero sólo sus paisajes ya compensan con creces las muchas horas que tienes que pasar encerrado en un avión para llegar. ¡Estoy hablando de Nueva Zelanda!

El país tiene fama internacional por la belleza de su entorno natural y por las múltiples actividades que ofrece a aquellos que buscan aventuras y emociones fuertes. Situado a más de 2.000 kilómetros al sureste de Australia, en el mar de Tasmania, el país está formado por dos grandes islas y un gran número de islas menores.

La Isla del Norte tiene un clima más cálido y un paisaje bastante diferente a la Isla del Sur. En el centro de la isla se encuentra el volcán Ruapehu, que está rodeado por las ciudades de Taupo y Rotorua, donde hay unos lagos espectaculares; un poco más al norte está la región de Bay of Plenty, donde están las mejores playas; y al sur-este se encuentra el volcán Taranaki. En esta isla es donde están también las ciudades de Auckland y Wellington, capital del país.

En cuanto a la Isla del Sur, al norte se encuentran las ciudades de Picton y Nelson, dos lugares de postal, que están rodeadas por infinidad de parques naturales. Más al sur hay Blemheim y Kaikoura, unos de los mejores lugares del mundo para ver ballenas, pero también son las ciudades que marcan el inicio de una gran cordillera que se alarga hasta el sur de la isla. También està la ciudad de Milford Sound, conocida por los altísimos fiordos que entran mar adentro con decenas de cascadas que caen directamente al mar.

Un lugar para los enamorados de la naturaleza, pero también para los aventureros, porque, como os decía, son muchos los lugares de Nueva Zelanda donde podréis hacer trekking, escalada, puenting... Os dejo con unas cuantas imágenes para que veáis con vuestros propios ojos de que te estoy hablando.

Poder hacerse las fotografías de la boda con estos paisajes de fondo... ¡No hase falta desir nada más!

¿Habéis estado en Nueva Zelanda? ¿Iriáis de luna de miel?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada