dilluns, 20 de febrer de 2012

Una perla al bell mig de l'Egeu

Com a enamorada que sóc dels viatges, he decidit que cada dilluns (per agafar amb forces la setmana que comença) visitarem algun indret susceptible de ser escollit com a destí per una lluna de mel. Així que avui inauguro la secció Monday Travel

I com no podia ser d’una altra manera, el primer post està dedicat a Santorini (Grècia), un petit arxipèlag al sud del mar Egeu format per illes volcàniques. Diu la llegenda que una gran erupció a la zona, cap allà al 1.450 aC, va ser la causant de l’enfonsament de l’Atlàntida. Sigui veritat o no, l’illa principal té una imatge espectacular: la seva silueta recorda al cràter d’un volcà i totes les seves ciutats estan ubicades al damunt d’uns penya-segats que tenen entre 60 i 120 metres d’alçada.Durant el dia acostuma a estar bastant ple de turistes perquè la majoria de creuers hi fan escala, però quan es comença a pondre el sol la tranquil·litat regna pels seus carrerons estrets i plens de pendents. He estat a Santorini en dues ocasions i us asseguro que no em cansaria mai de passejar-hi o de trobar-hi portes que et porten directament al mar (mireu la foto una mica més avall). Una de les imatges més típica de l’illa, a banda de les petites esglésies amb cúpules rodones i blaves, són els centenars de rucs que pugen i baixen diàriament els 588 escalons que separen el port de la població de Fira. Una aventura només apta per als més valents perquè la pendent és considerable i no és estrany que els animals rellisquin.
I, a part de ser una destinació perfecta per una lluna de mel tranquil·la, no us semblaria increïble poder celebrar-hi un casament? Això sí, si la butxaca ho permet...

Jamie Damanpour
Planet Weddings
Santorini Weddings
Wedding Photo Riess

Des de Barcelona no s'hi pot volar directament, però es pot anar fins a Atenes i allí agafar un ferry o bé un altre avió que ens deixarà a la mateixa illa.

No us sembla una destinació molt romàntica? Aniríeu de lluna de mel a Santorini? 


Como enamorada que soy de los viajes, he decidido que cada lunes (para coger con fuerzas la semana que comienza) visitaremos algún lugar susceptible de ser elegido como destino para una luna de miel. Así que hoy inauguro la sección Monday Travel!

Y como no podía ser de otra forma, el primer post está dedicado a Santorini (Grecia), un pequeño archipiélago al sur del mar Egeo formado por islas volcánicas. Dice la leyenda que una gran erupción en la zona, hacia el 1450 aC, fue la causante del hundimiento de la Atlántida. Sea verdad o no, la isla principal tiene una imagen espectacular: su silueta recuerda al cráter de un volcán y todas sus ciudades están ubicadas encima de unos acantilados que tienen entre 60 y 120 metros de altura.

Durante el día suele estar bastante lleno de turistas porque la mayoría de cruceros hacen escala allí, pero cuando empieza a ponerse el sol la tranquilidad reina por sus callejuelas estrechas llenas de pendientes. He estado en Santorini en dos ocasiones y os aseguro que no me cansaría nunca de pasear o de encontrar puertas que te llevan directamente al mar (véase la foto). Una de las imágenes más típica de la isla, aparte de las pequeñas iglesias con cúpulas redondas y azules, son los cientos de burros que suben y bajan diariamente los 588 escalones que separan el puerto de la población de Fira. Una aventura sólo apta para los más valientes porque la pendiente es considerable y no es extraño que los animales resbalen.

Y, aparte de ser un destino perfecto para una luna de miel tranquila, ¿no os parecería increíble poder celebrar allí una boda? Eso sí, si el bolsillo lo permite...

Desde Barcelona no si puede volar directamente, pero se puede ir hasta Atenas y allí coger un ferry o bien otro avión que nos dejará en la misma isla.

¿No os parece un destino muy romántico? ¿Iríais de luna de miel a Santorini?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada