dimarts, 21 de febrer de 2012

Una boda a la platja

Avui vull compartir amb vosaltres les imatges d’una boda molt americana, però amb uns detalls molt especials. Aquesta parella de Washington, John i Laura, van decidir que preferien les platges de Florida a la gran ciutat per celebrar el seu gran dia.
La decoració de la platja on es van casar i del restaurant on van celebrar el banquet no pot ser més bonica. A més, deixant de banda les supersticions van escollir el color groc com a base per a tota la decoració de la cerimònia i el banquet.

L'organització de la boda va anar a càrrec de Carillon Weddings by Victoria i els encarregats de fer l'espectacular reportatge fotogràfic van ser la gent de Pure 7 Studio. Al seu web hi podeu trobar un munt d'imatges de casaments fantàstiques. 


Les fotografies que es va fer la parella després de la cerimònia són una meravella, però és que amb paisatges així...


El lloc on es va celebrar el banquet és Meeting House a Carillon Beach, Florida. Com us deia el groc va ser l'escollit per la parella per donar un toc de color a tota la festa. M'encanta la cistella on van col·locar les xancletes per regalar les convidades que ja no poguessin suportar més els talons i el detallet de la Laura cap el seu pare, un mocador on s'hi pot llegir: Pare. Avui una núvia, demà una esposa, per sempre la teva petita.Què us ha semblat aquesta boda? Us hi casaríeu vosaltres a la platja? Escollireu el color groc per decorar la cerimònia i el banquet?


Hoy quiero compartir con vosotros las imágenes de una boda muy americana, pero con unos detalles muy especiales. Esta pareja de Washington, John y Laura, decidieron que preferían las playas de Florida a la gran ciudad para celebrar su gran día.
 

La decoración de la playa donde se casaron y del restaurante donde celebraron el banquete no puede ser más bonita. Además, dejando a un lado las supersticiones escogieron el color amarillo como base para toda la decoración de la ceremonia y el banquete.
 

La organización de la boda estuvo a cargo de Carillon Weddings by Victoria y los encargados de hacer el espectacular reportaje fotográfico fueron la gente de Pure 7 Studio. En su web podéis encontrar un montón de imágenes de bodas fantásticas.

Las fotografías que se hizo la pareja después de la ceremonia son una maravilla, pero es que con paisajes así...

El lugar donde se celebró el banquete es
Meeting House en Carillon Beach, Florida. Como os decía el amarillo fue el elegido por la pareja para dar un toque de color a toda la fiesta. Me encanta la cesta donde colocaron las chanclas para regalar a las invitadas que ya no pudieran soportar más los tacones y el detallito de Laura hacia su padre, un pañuelo donde se puede leer: Padre. Hoy una novia, mañana una esposa, por siempre tu pequeña.
 
¿Qué os ha parecido esta boda? ¿Os casaríais vosotros en la playa? ¿Elegiríais el color amarillo para decorar la ceremonia y el banquete?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada