dissabte, 18 de febrer de 2012

Qui és Lady Wedding?

Tarragonina de vint-i-pocs. Amant de l’organització, dels viatges, de les coses dolces, dels moments únics i enamorada de les bodes. Llicenciada en Periodisme i en Publicitat i Relacions Públiques, actualment treballo en premsa escrita i bona part del meu temps lliure el passo amb els ulls enganxats a la pantalla a la recerca de les últimes tendències nupcials. No és que (de moment) m’hagi de casar, però em fascinen els vestits blancs, els anells de brillants i les celebracions diferents i originals.


Després de molt de temps buscant i descobrint milers d’idees genials sobre el món nupcial, he decidit fer el pas de crear un raconet per compartir amb vosaltres tota aquella informació que des de fa temps s’ha anat acumulant en carpetes i més carpetes del meu disc dur. A banda, intentaré descobrir la feina que fan molts tarragonins per crear esdeveniments únics i inoblidables, perquè a les províncies també sabem organitzar grans celebracions!

Benvinguts al món de Lady Wedding!


Tarraconense de veinte y pocos. Amante de la organización, los viajes, de las cosas dulces, de los momentos únicos y enamorada de las bodas. Licenciada en Periodismo y en Publicidad y Relaciones Públicas, actualmente trabajo en prensa escrita y buena parte de mi tiempo libre lo paso con los ojos pegados a la pantalla en busca de las últimas tendencias nupciales. No es que (de momento) me tenga que casar, pero me fascinan los vestidos blancos, los anillos de brillantes y las celebraciones diferentes y originales.

Después de mucho tiempo buscando y descubriendo miles de ideas geniales sobre el mundo nupcial, he decidido dar el paso de crear un rinconcito para compartir con vosotros toda aquella información que desde hace tiempo se ha ido acumulando en carpetas y más carpetas de mi disco duro. Además, intentaré descubrir el trabajo que hacen muchos tarraconenses para crear eventos únicos e inolvidables, ¡porque en las provincias también sabemos organizar grandes celebraciones!

Bienvenidos al mundo de Lady Wedding!

3 comentaris:

  1. Aiii mira, doncs ara ja et tinc localitzada... et seguiré a partir d'ara... ; )))

    ResponElimina
  2. Hola! un blog molt xulo! jo sóc de València, et convide a que et pases pel meu! www.paparroski.blogspot.com
    :D

    ResponElimina