dilluns, 27 de febrer de 2012

La ciutat que mai dorm

Comença la setmana i toca fer un nou Monday Travel! Si fa vuit dies el paradís escollit per anar de lluna de mel era una petita illa del mar Egeu, Santorini, avui em decantaré per una opció menys relaxant i on el mar dóna pas a l’asfalt: Nova York

Què explicar-vos de Nova York que no sabeu? És una de les ciutats més poblades dels Estats Units, amb una gran diversitat cultural, amb més de 4.000 gratacels i en els últims anys s’ha convertit en una destinació de moda entre totes les parelles de nuvis del món. Popularment se la coneix com "la ciutat que mai dorm".

Nueva York Actual
Fondos10

Un hi pot trobar museus, parcs, infinitats d’avingudes comercials... i si us xiflen (com a mi) els musicals no podeu marxar de la ciutat sense passar per algun dels teatres de Broadway. Actualment s’hi representen, entre d’altres, The Lion King, Wicked o Chicago.

Diàriament surten vols des de Barcelona i de Madrid i, tot i que el més habitual és fer escapades a la ciutat d’entre quatre i cinc dies, si és el primer cop que hi aneu, jo us recomanaria quedar-vos-hi un parell de dies més, bàsicament, perquè totes les atraccions de la ciutat difícilment es poden veure amb quatre dies, imagineu-vos si a sobre voleu visitar alguns indrets que no acostumen a sortir a les guies turístiques...

A continuació us deixo amb algunes instantànies de bodes celebrades a Nova York. Tot i que darrerament estan molt de moda els reportatges fotogràfics nupcials en paisatges més "verds", m’encanten els skylines que regala aquesta ciutat.

NY Daily News
Brick Parkent
Style Me Pretty
Mastin Studio
Merci New York
Mike Colon
New York Wedding Destinations
Style Me Prett

I per acabar, si sou molt de Twitter, us recomano el compte Cap a Nova York (@capanovayork). L'actualitzen molt sovint uns catalans afincats a la ciutat que, segons diuen ells mateixos "planifiquem la teva estada dia a dia, des que aterres fins que t'enlaires, i ens assegurarem que tens temps per a tot i no et deixes res important".
 Heu estat a Nova York? Hi aniríeu de lluna de mel?


Comienza la semana y toca hacer un nuevo Monday Travel! Si hace ocho días el paraíso elegido para ir de luna de miel era una pequeña isla del mar Egeo, Santorini, hoy he escogido una opción menos relajante y donde el mar da paso al asfalto: Nueva York.

¿Qué explicaros de Nueva York que no sepáis? Es una de las ciudades más pobladas de los Estados Unidos, con una gran diversidad cultural, con más de 4.000 rascacielos y en los últimos años se ha convertido en un destino de moda entre las parejas de novios de todo el mundo. Popularmente se la conoce como "la ciudad que nunca duerme".

Se pueden visitar museos, parques, infinidad de avenidas comerciales... y si os chiflan (como a mí) los musicales no podéis iros de la ciudad sin pasar por alguno de los teatros de Broadway. Actualmente se representan, entre otros, The Lion King, Wicked o Chicago.

Diariamente salen vuelos desde Barcelona y Madrid y, aunque lo más habitual es hacer escapadas a la ciudad de entre cuatro y cinco días, si es la primera vez que vais, yo os recomendaría quedaros un par de días más, básicamente, porque todas las atracciones de la ciudad difícilmente se pueden ver con cuatro días, imaginaos si encima queréis visitar algunos lugares que no suelen salir en las guías turísticas...

A continuación os dejo con algunas instantáneas de bodas celebradas en Nueva York. Aunque últimamente están muy de moda los reportajes fotográficos nupciales en paisajes más "verdes", me encantan los skylines que regala esta ciudad.

¿Habéis estado en Nueva York? ¿Iríais allí de luna de miel?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada