dimecres, 29 de febrer de 2012

Estàs convidada a una boda? (I)


Com que vaig començar la setmana repassant els vestits que van passar per la catifa vermella dels Oscar, avui us proposaré un look low cost per si d’aquí uns mesos heu d’anar de boda. Segurament no serà tan "glamurós" com el de la Milla Jovovich, però serveix perfectament tan si sou invitades de primera fila (de la família) o, si pel contrari, és una boda més aviat de compromís.

M’he fixat que tan a la col·lecció de vestits de festa de la marca Pronovias com a la de Rosa Clará hi ha diversos models en tonalitats blau turquesa. És un color que m’encanta i que trobo molt adequat per a celebracions tant de primavera com d’estiu.

  
A continuació us ensenyo alguns dels models d’aquesta temporada de Pronovias, de Rosa Clará i de la col·lecció Aire. Tots tenen aquestes tonalitats de blau turquesa que us comentava, alguns tirant més cap al verd i d’altres més cap al blau. He estat incapaç de trobar el preu de tots els models, però el més barat que he trobat no baixa dels 400 euros i el més car arriba als 800. Xifres que no estan a l’abast de totes les butxaques i menys en aquesta època.

Rosa Clará. Model 247
Aire. Model 243
Aire. Model 262
Aire. Model 272
Aire. Model 278
Pronovias. Model Hierba
Pronovias. Model Honor
Pronovias. Model Nadia

I ara el look low cost que us proposo jo i que us pot servir tant per una boda de matí com per una tarda. Vestit (119,99€) i sabates de Mango (59,99€), clutch (19,80€) i arracades (6,00€) de Bijou Brigitte i polseres (7,95€) d’H&M. Per poc més de 200€ ho teniu tot i, evidentment, és possible que els accessoris ja els tingueu d’altres bodes, així que recicleu, que encara us sortirà més barat!


Escolliríeu aquest color per vestir-lo en una boda?


Como empecé la semana repasando los vestidos que pasaron por la alfombra roja de los Oscar, hoy os propondré un look low cost por si dentro de unos meses tenéis que ir de boda. Posiblemente no será tan "glamuroso" como el de la Milla Jovovich, pero sirve perfectamente tanto si sois invitadas de primera fila (de la familia) o, si por el contrario, es una boda más bien de compromiso.

Me he fijado que tanto en la colección de vestidos de fiesta de la marca Pronovias como la de Rosa Clará hay varios modelos en tonalidades azul turquesa. Es un color que me encanta y que encuentro muy adecuado para celebraciones tanto de primavera como de verano. 

A continuación os enseño algunos de los modelos de esta temporada de Pronovias, de Rosa Clará y de la colección Aire. Todos tienen estas tonalidades de azul turquesa que os comentaba, algunos tirando más hacia el verde y otros más hacia el azul. He sido incapaz de encontrar el precio de todos los modelos, pero el más barato que he encontrado no baja de los 400 euros y el más caro llega hasta los 800. Cifras que no están al alcance de todos los bolsillos y menos en esta época. 

Y ahora el look low cost que os propongo y que os puede servir tanto para una boda de mañana como para una tarde. Vestido (€ 119.99) y zapatos de Mango (€ 59.99), clutch (€ 19,80) y pendientes (6,00 €) de Bijou Brigitte y pulseras (7,95 €) de H&M. Por poco más de 200 € lo tienes todo y, evidentemente, es posible que los accesorios ya los tengáis de otras bodas, así que reciclad, ¡que aún os saldrá más barato!


¿Escogeríais este color para vestir en una boda?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada