dimarts, 28 de febrer de 2012

Casar-se en una vinya

Avui us porto la boda d’una parella d’il·lustradors que treballa per la factoria Disney. Scott i Kendelle van escollir com a escenari per la seva boda una vinya de la Vall de Napa, a California, un indret conegut per la producció de vi.

La parella volia una celebració íntima, en paraules de la núvia "com si fos un sopar familiar en una casa de camp a finals d’estiu", i com veureu ho van aconseguir. Una boda rústica, plena de detalls DIY preparats per la mateixa parella. Totes les targetes, els menús, les etiquetes dels regals les van escriure a mà els mateixos nuvis. No n’hi ha com saber dibuixar...

De les fotografies de l’enllaç se’n va encarregar la gent de Sloan Photographers.


M'encanta que els nuvis no portin les habituals sabates recent estrenades, sobretot en les núvies. Trobo molt original que darrerament les noies s'atreveixin a vestir sabates de colors vius o botes deixant de banda les típiques sabates blanques.

Via: Ruffled

Us casaríeu en una vinya? Us agrada la decoració rústica? 


Hoy os traigo la boda de una pareja de ilustradores que trabaja para la factoría Disney. Scott y Kendelle escogieron como escenario para su boda un viñedo del Valle de Napa, en California, un lugar conocido por la producción de vino.

La pareja quería una celebración íntima, en palabras de la novia "como si fuera una cena familiar en una casa de campo a finales de verano", y como veréis lo consiguieron. Una boda rústica y llena de detalles DIY preparados por la misma pareja. Todas las tarjetas, los menús, las etiquetas de los regalos las escribieron a mano los mismos novios. Si es que si sabes dibujar...

De las fotografías del enlace se encargó la gente de Sloan Photographers.

Me encanta que los novios no lleven los habituales zapatos recién estrenados, sobre todo en las novias. Encuentro muy original que últimamente las chicas se atrevan a vestir zapatos de colores vivos o botas dejando de lado los típicos zapatos blancos.

¿Os casariáis en un viñedo? ¿Os gusta la decoración rústica?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada